Градски одбор СПС Нови Сад
Свечано отворен четврти "Новосадски Октоберфест”

Свечано отворен четврти "Новосадски Октоберфест”

18/10/2019
Генерални директор Новосадског сајма и председник Градског одбора СПС Нови Сад , присуствовао је отварању манифестације „Новосадски Октоберфест“ која се четврти пут организује у „Мастер хали” Новосадског сајма.
Он је посетиоцима пожелео добар провод и да се изузетан квалитет манифестације унапређује у будућности, као и све већу посећеност у годинама које следе.
Поред директора Цветковића , присутнима су се обратили и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, директор Немачко – Српске привредне коморе Мартин Кнап и председник „Color Press Group“ Роберт Чобан.
Част да традиционалним отварањем пивског бурета прогласе четврти „Новосадски Октоберфест“ отвореним имали су Генерални директор Новосадског Сајма Слободан Цветковић и Градоначелник Милош Вучевић.
Манифестација је прошле године окупила више од 15 000 посетилаца, а као и претходне три године, осим богатог музичког програма, посетиоце ове године очекује мноштво различитих догађаја карактеристичних за „Октоберфест”.
Након церемоније отварања манифестације, уследили су наступи музичких састава „Атомско склониште“, „Ван Гог“, „Бенд Санитариум“ и „Збогом Брус Ли“. У суботу, другог дана трајања „Новосадског Октоберфеста“ наступиће „Ортодоx Целтс“, „Јура Стублић и Филм“, „Дејан Петровић Биг Банд“ и „Електрични оргазам“.