Градски одбор СПС Нови Сад
Сајам половних аутомобила и атрактиван пратећи програм данас и сутра на Сајму

Сајам половних аутомобила и атрактиван пратећи програм данас и сутра на Сајму

21/09/2019

Прву Ауто-мото берзу на Новосадском сајму, отворио је члан Градског већа задужен за привреду Милорад Радојевић.


- Сигуран сам да ће концепт Ауто-мото берзе омогућити да овај догађај у Новом Саду постане традиционалан. Половни аутомобили су важан сегмент привреде и Града Новог Сада и Републике Србије. Више од 200 милиона евра је био промет на тржишту половних аутомобила у Србији прошле године, тако да је врло значајно што смо у прилици и да помогнемо локалним дилерима да се представе, а посетиоцима да на једном месту стекну увид у комплетну понуду, рекао је Радојевић.


- Актуелни менаџмент Новосадског сајма у последњих пет година послује тако да стави у функцију комплетну инфраструктуру којом располажемо и у том смислу смо успели да уведемо велики број нових сајамских манифестација, истакао је генерални директор Новосадског сајма и председник Градског одбора СПС Нови Сад Слободан Цветковић. Пример за то је и Ауто-мото берза, за коју очекујемо да наредних година уђе у календар редовних дешавања на Новосадском сајму, додао је Цветковић.


Према речима председника Савеза возача Војводине, Марка Топа, пратећи програм дешавања је изузетно атрактиван и како се очекује привући ће велику пажњу посетилаца. Организована је изложба олдтајмера, Изложба модификованих возила, биће одржан дрифт забавни програм, више од 1.000 мотораша ће посетити Новосадски сајам поводом затварања мото сезоне, организовани су концерти, као и размена макета аутомобила. Излагачи су за посетиоце припремили и поклон изненађења, а за сваку купљени улазницу, која кошта 200 динара, поклон је три месеца подршка на путу Атлас сервиса.