Градски одбор СПС Нови Сад
Шампиони Србије нови партнери Новосадског сајма

Шампиони Србије нови партнери Новосадског сајма

27/05/2019
Сарадња, кроз Спонзорски уговор, остварена је између Новосадског сајма и Рукометног клуба „Војводина“, шампиона Србије и освајача три трофеја у сезони 2018/2019. Уз Суперлигу Србије пехар је „Војводини“ припао и у Купу Србије и Суперкупу Србије.

Потписници уговора су председник РК „Војводина“, Милан Ђукић и генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић.

Уз честитке на једној од најуспешнијих сезона у историји РК „Војводина“, генерални директор, Слободан Цветковић је истакао да је Новосадски сајам последњих неколико година унапредио пословање и стекао могућност да буде друштвено одговорна и социјално ангажована компанија, што се и потписивањем овог уговора постиже.

- РК „Војводина“ је логичан партнер с обзиром на традицију и постигнуте резултате. Верујем да ће ова два новосадска бренда, успешном сарадњом и синергијом пренети и део ауторитета с једних на друге.

Председник Ђукић је најавио да ће РК „Војводина“ бити на Сајму спорта, који се на Новосадском сајму одржава од 3. до 6 октобра. Позвао је и све произвођаче и дистрибутере спортске опреме да учесвују на Међународним сајмовима „Лорист“, јер би на тај начин комплетна прича били заокружена и уз промоцију спорта и достигнућа, Сајам спорта би могао да буде и одлично место за куповину опреме.