Градски одбор СПС Нови Сад
ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ОМЛАДИНЕ ГО СПС НС

ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ОМЛАДИНЕ ГО СПС НС

13/04/2019
У пуној сали Покрајинског одбора СПС у Војводини дана 12.04.2019, године је одржана Изборна конференција СОС Градског одбора СПС у Новом Саду. На конференцији су изабрани чланови Савета СОС Градског одбора, као и председник Социјалистичке  омладине Србије Градског одбора СПС у Новом Саду Никола Урошевић.

Социјалистичка омладина као посебан облик деловања у Социјалистичкој партији Србије је мотор покретач у свим органима наше партије. Брзину промена политичких појава, престројавање на савремене начине политичке акције и коришћење информационих технологија, не може се одвијати без учешћа младих. Зато није случајно да се политичке партије левице, окрећу све више ка младима и свој изборни резултат и позиционирање на политичкој сцени, планирају управо ослањајући се на њихов максимални ангажман.

Политика се протеже кроз многе елементе нашег живота, сходно томе, политичка писменост младих је од изузетне важности. Политичко учешће не подразумева само чланство у партију, то такође обухвата право да се саопшти мишљење о политичким питањима, која утичи на свакодневни живот. Социјалистичка партија Србије је правом политиком, дала прилику младима да активно учествују у раду Партије, као и у стварању боље будућности, како за себе, тако и за све нас.