Градски одбор СПС Нови Сад
ФОЖ   У  „НОЋИ   БАЗАРА“  НА  РИБЉОЈ  ПИЈАЦИ

ФОЖ У „НОЋИ БАЗАРА“ НА РИБЉОЈ ПИЈАЦИ

19/10/2018

На традиционално организованој „Ноћи базара“ на Рибљој пијаци у петак 19.октобра 2018. године су учествовале чланице новосадског ФОЖ-а под именом „Црвене“. Планирано једа без икакавих партијских обележја, а опет у складу са хуманистичким тенденцијамаСоцијалистичкепартије Србије, спроведу хуманитарну акцију у којој би прикупиле средства за болесно дете коме је потребан наставак лечења у иностранству.

На пијачну тезгу једонешена гардероба за децу, играчке, слаткиши и школски прибор.Представнице новосадског ФОЖ-а су месецима раније сакупљале све ове ствари и намениле их најмлађима и њиховим родитељима како бина најскромнији, али и најљудскијиначин помогли у тешким временима породицама да без велике муке дођу до неопходних ствари за одрастање својих најмлађих.

Дежурства на тезги су организована у две смене. Све време је владала весела атмосфера. Много људи је заинтересовано долазило на тезгу и разговарало са женама из ФОЖ –а и захваљивало се на поклонима. Акција је изазвала велику пажњу присутниха, а топли осмеси и радост даривања је оплеменила све оне који су били те вечери са представницама „Црвених“.