Градски одбор СПС Нови Сад
“Бирај бољу будућност-СПС”

“Бирај бољу будућност-СПС”

30/11/2017

У просторијама Градског одбора Социјалистичке Партије Србије , 29.11.2017. године одржан је састанак са младим члановима СПС-а Месне организације Вера Павловић.

Циљ састанка је био да кроз непосредан разговор са омладином добијемо конкретне предлоге за даљи рад и активности како месне организације тако и младих у оквиру СПС-а.

Омладина је јако важна, она је будућност СПС-а, наше Грбавице , Града Новог Сада и целе земље. Омладина треба да постане онај део Социјалистичке Партије Србије по којима нас грађани препознају. Млади чланови СПС-а морају бити "видљиви", препознатљиви на улицама, у разговору са људима, активни на друштвеним мрежама, блоговима и да промовишу неке нове вредности и идеје , истакао је председник МО Вера Павловић , Мирослав Мирковић.

Заједнички задатак је да постепено градимо и оснажујемо омладинску структуру градске организације која ће заједничким снагама унапредити положај младих у нашем граду.

Циљ нам је у да што већем броју младих људи омогућимо учешће у јавном животу и процесу доношења одлука. Да би то остварили, прво и основно јесте да омасовимо и осавременимо рад младих.

Млади морају да узму активно учешће у свакодневном политичком животу како у Месној организацији тако и Градској организациј, комуникација мора да буде двосмерна, искрена и свакодневна, једино на такав начим можемо да успоставимо систем који ће дати адекватан производ: Резултат.

Млади социјалисти су дали низ конкетних предлога за даље активности омладине Градског одбора, од хуманитарних акција и стручних едукација, до организација журки и живих свирки...