Градски одбор СПС Нови Сад
ИЗ  ЖЕНСКОГ  ПЕРА

ИЗ ЖЕНСКОГ ПЕРА

24/11/2017

У организацији МОСПС „Омладински покрет“ одржано је књижевно вече „Из женског пера“ у четвртак 23. новембра 2017. године у 18,00 часова у Великој сали Месне заједнице „Омладински покрет“.

Књижевној вечери је присуствовала председница ФОЖ др Мирка Лукић Шаркановић, чланови Партије, а велики део публике су представљали поклоници лепе речи, људи из комшилука, који су навикнути да долазе на манифестације које организује МОСПС „Омладински покрет“.

Окупили су се неафирмисани аутори различитих генерација и својим стиховима пренели изузетне емоције на све присутне. Ово је била прилика да се успостави лепа сарадња са Клубом пензионера и са чланицама њихове литерарне секције: Зузаном Карлећик и Љубицом Влах. Оне су представиле своје стихове и приче које објављују учасопису „Будилник“.

Своје стихове су представиле и наше чланице, Снежана Илић и Росита Микуш Стојаковић. Пробудиле су најтананије емоције међу присутнима и изазвале велики аплауз свих присутних.

Дружење је настављено уз коктел на којем су се изродиле нове идеје за акције које ће спроводити новосадски ФОЖ у наредном периоду.