Градски одбор СПС Нови Сад
"ОКТОБАР СОЛИДАРНОСТИ"на територији Месне организације СПС „Вера Павловић”

"ОКТОБАР СОЛИДАРНОСТИ"на територији Месне организације СПС „Вера Павловић”

24/10/2017

У организацији Месног одбора СПС“Вера Павловић”Градског одбора Нови Сад у периоду од 15. до 23. октобра 2017. године одржана је акција обиласка старијих чланова ове Месне организације.

С обзиром на чињеницу да је октобар месец у коме се обележава Међународни дан старих, али и да је то месец којим се изражава солидарност са старим особама, циљ акције МО СПС “Вера Павловић” био је да се уоче и на правилан начин идентификују проблеми са којима се сусрећу особе трећег доба, као и да се на основу њихових потреба и проблема дају адекватни предлози како би се обезбедили бољи услови за њихов живот и рад.

У току акције чланови Месне организације обишли су 19 наших чланова са територије Грбавице који имају преко 65 година старости. Како наш стари обичајналаже, у посету се није ишло празних руку. Представници МО СПС “Вера Павловић” уручили супригодне поклоне нашим члановима, понудили им помоћ и искористили прилику да се на непосредан начин упознају са проблемима старих, као и њиховим сугестијама и предлозима за бољи рад Социјалистичке партије Србије на територији ове Месне организације.

Акцију „Октобар солидарности“ помогао је председник Градског одбора СПС у Новом Саду мр Слободан Цветковић, а у акцији су учестовали и следећи чланови Месног одбора СПС “Вера Павловић”: Бранислава Продановић, Сузана Савић, Бранислава Станимиров, Милена Пади и Мирослав Мирковић.

Поред поменуте акције, чланови ове Месне организације активно су учестовали и у организацији обележавања Дана ослобођења Града Новог Сада где је, поред осталих чланова Месног одбора, најактивније учешће узео секретар Градске борачке организације и члан Месног одбора СПС “Вера Павловић” Љубомир Радовановић.