Градски одбор СПС Нови Сад
СПС ЈЕ ОТВОРЕН ЗА РАЗГОВОРЕ

СПС ЈЕ ОТВОРЕН ЗА РАЗГОВОРЕ

28/04/2016

Ових дана спекулише се доста о томе какве се промене очекују у новом сазиву Скупштине Града Новог Сада. Тим поводом, председник Градског одбора СПС у Новом Саду Слободан Цветковић рекао је за портал 021 да, пре свега, треба сачекати одлуку СНС о томе шта ће бити у републичком парламенту.

„Уколико будемо партиципирали у новој Влади могуће је да ће се таква одлука пренети и на локал. Тек онда можемо знати ко ће који ресор добити на управљање, а након тога и да ли можемо да одговарамо за оно што смо обећали у предизборној кампањи. Чекамо и да видимо да ли ће се мењати ствари након поновљених избора на пет бирачких места. Једноставно, још је рано за било какве разговоре јер изборни процес није завршен“,рекао је председник Цветковић.

Он је додао и да би поновно учешће Социјалистичке партије Србије у градској власти омогућило да се спроведу наши предизборни планови у највећој могућој мери.

Поред изјаве за портал 021, председник Цветковић изјавио је за „Новости“ да је задовољан са седам одборничких места које је Социјалистичка партија Србије освојила:

„Ми смо отворени за разговоре. Мада,вероватније је да ће они сачекати могући договор СНС и СПС на републичком нивоу. Међутим, не искључујем могућност да на локалу разговарамо и пре, због добре сарадње и личних односа у протекле четири године“,рекао је за "Новости" председник Градског одбора СПС у Новом Саду Слободан Цветковић.