Градски одбор СПС Нови Сад
ТРИБИНА  - САОБРАЋАЈ  И  БЕЗБЕДНОСТ  САОБРАЋАЈА

ТРИБИНА - САОБРАЋАЈ И БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

23/04/2016

У Месној организацијиСПС „Подбара“ 20. априла 2016. године у 18,00 је одржана трибина на тему „Саобраћај и безбедност саобраћаја“.

Гости трибине су били: члан председништва Форума жена ГО СПС Нови Сади начелница у Градској управи за саобраћај и путеве града Новог Сада Викторија Пауновић, Марко Топо – извршни директор „Паркинг сервиса“ и Милан Говедарица – представник Савета за безбедност и координацију саобраћаја на путевима на територији града Новог Сада.

Трибина је имала за циљ да се присутни чланови и симпатизери упознају са радом Градске управе за саобраћај, „Паркинг сервиса“ и Савета за безбедност саобраћаја, о хоризонталној и вертикалној сигнализацији, паркинг местима инаплатом паркирања.

Гости су се похвалили резултатима рада Градске управе за саобраћај и „Паркинг сервиса“, а посебно су истакли рад Савета за безбедност саобраћаја који је ових година радио на едукацији малишана у вртићима и школама . Поред малишана , едукацијом су обухваћени и васпитачи, учитељи и наставници. Циљ је био подизање свести о безбедности саобраћаја.

Градска управа за саобраћај ради у корист својих грађана, што је доказала начелница Викторија Пауновић, доставивши решење за постављање хоризонталне сигнализације – лежећегполицајцау МЗ „Подбара“. Присутни су то решење поздравили с одушевљењем, јер јеовим подигнута безбедност саобраћаја у том делу града.