Градски одбор СПС Нови Сад
ОТВОРЕНА АУТОМАТИЗОВАНА БИЦИКЛИСТИЧКА СТАНИЦА

ОТВОРЕНА АУТОМАТИЗОВАНА БИЦИКЛИСТИЧКА СТАНИЦА

22/04/2016
Захваљујући иницијативи коју је покренула Социјалистичка партија Србије и МО СПС „Детелинара“ житељи овог дела Града добили су јуче, 21. априла 2016. године, аутоматизовану бициклистичку станицу у улици Корнелија Станковића.

Отварање још једне у низу аутоматизованих бициклистичких станица уприличено је у 14 часова, уз присуство челних људи ЈКП „Паркинг сервиса“, Стевана Лугоње, генералног директора, Миодрага Станисављевића, заменика генералног директора и Марка Топа, извршног директора овог Предузећа. Својим присуством овај значајан догађај увеличали су и председник Покрајинског одбора СПС у Војводини Душан Бајатовић, потпредседници Градског одбора СПС у Новом Саду Мирослав Копања и Веселин Бојат, као и многобројни чланови и симпатизери Социјалистичке партије Србије, али и грађани овог дела Града за које је отварање оваквог објекта од посебне важности.
У знак захвалности свим грађанима који су својим потписом подржали отварање ове бициклистичке станице, истог дана у 18 часова, организован је велики народни скуп на углу улица Корнелија Станковића, Илије Бирчанина и Миленка Грчића који је изазвао посебно интересовање и одушевљење код грађана, који су се у великом броју одазвали позиву и задовољни дошли на дружење са социјалистима.