Градски одбор СПС Нови Сад
ПРЕДСЕДНИК БАЈАТОВИЋ ОБИШАО ТЕРЕН

ПРЕДСЕДНИК БАЈАТОВИЋ ОБИШАО ТЕРЕН

20/04/2016
Активисти Градског одбора СПС у Новом Саду искористили су и данашњи леп дан да изађу на терен и ослушну наше суграђанке и суграђане, представе им програм, идеје и ставове Социјалистичке партије Србије, те им јасно ставе до знања да имају за кога да гласају и да је заокруживање броја 3 на изборима 24. априла једини прави избор за сваког одговорног, доброг и поштеног грађанина Новог Сада.

У оквиру акције „Обојимо Нови Сад у црвено“, становници Новог Сада већ неко време имају прилике да поразговарају са нашим активистима, изнесу им своје идеје и визију Новог Сада у будућности, али и да виде каква је визија и за шта ће се залагати социјалисти у периоду који долази. На пултовима који се налазе у свим деловима Града Новог Сада грађани могу да добију информације о раду и активностима Градског одбора СПС у Новом Саду, као и пропагандни материјал који има за циљ да грађанима приближи наше програмске идеје. Такође, наши активисти свим заинтересованим суграђанима делили су „Информатор“ Градског одбора СПС у Новом Саду, који носи симболични бр. 3 позивајући на тај начин све житеље Новог Сада да заокруже управо овај број на предстојећим изборима.

Активисте који вредно раде на терену данас је обишао председник Покрајинског одбора СПС у Војводини Душан Бајатовић, пружајући им подршку и бодрећи их да и даље наставе са марљивим радом и активностима које засигурно морају донети добар изборни резултат Социјалистичкој партији Србије. Грађани Новог Сада морају препознати рад, труд и огромну жељу социјалиста да Град Нови Сад учине бољим и перспективнијим местом за живот. Посету активистима председник Бајатовић искористио је и да поразговара са грађанима Новог Сада како би им указао на значај изласка на гласање и давање поверења Социјалистичкој партији Србије. У обиласку пунктова у центру Новог Сада, Лиманској пијаци, Петроварадину и Футогу Душан Бајатовић је изазвао велико интересовање код окупљених грађана, а код припадница лепшег пола и задовољство поклањајући им кале које на прави начин описују отмену, софистицирану и успешну жену за чији бољитак се социјалисти одувек залажу.

Поред председника Бајатовића, посвећене активисте обишли су и председник Градског одбора СПС у Новом Саду Слободан Цветковић, секретар Извршног одбора Градског одбора СПС у Новом Саду Дарко Јевтић, потпредседници Градског одбора СПС у Новом Саду Веселин Бојат, Мирослав Копања и Милан Селаковић, члан Извршног одбора Градског одбора СПС у Новом Саду Бранко Ћурчић, као и бројни истакнути чланови Социјалистичке партије Србије, између којих и Стеван Лугоња, генерални директор ЈКП „Паркинг сервис“ и Марко Топо, извршни директор ЈКП „Паркинг сервис“.