Градски одбор СПС Нови Сад
„КОМШИЈА ДОЂИ НА РАДНУ АКЦИЈУ“

„КОМШИЈА ДОЂИ НА РАДНУ АКЦИЈУ“

19/04/2016
У организацији МО СПС „Сава Ковачевић“, одржана је радна акција која је имала циљ да анимира што већи број симпатизера Социјалистичке партије Србије и заинтересује их за наш рад и активности.

Акција под слоганом „Комшија, дођи на радну акцију“ одржана је у суботу, 16. априла, у кругу Месне заједнице „Сава Ковачевић“. Овом приликом, паркинг који се налази у кругу Месне заједнице је у потпуности сређен и очишћен, стављене су канте за смеће тамо где је било потребно, и офарбане жардињере чиме је круг Месне заједнице добио лепши, чистији изглед. У оквиру акције посађена су и 3 јоргована, 3 кестена, 3 чемпреса и 3 јапанске трешње.

Акцији је присуствовало и највише руководство Градског одбора СПС у Новом Саду, на челу са председником Слободаном Цветковићем, затим потпредседником Миланом Селаковићем и Блажом Вујовићем, чланом Главног одбора и координатором ове Месне организације, који је и финансијски подржао овај догађај. Након завршеног радног дела, организовано је дружење уз музику чиме је заокружено ово лепо и хумано догађање.
24. априла изађи на гласање и заокружили број 3!