Градски одбор СПС Нови Сад
Честитка Новосађанима поводом 9.маја - Дана победе над фашизмом

У основи идеологије Социјалистичке партије Србије уткани су антифашизам, осуда и отпор свакој врсти дискриминације над људским бићем, борба за слободу и равноправност. Данас сви славимо овај велики историјски дан за цео свет, који нас обавезује да свим снагама бранимо највећу тековину борбе у Другом светском рату – победу над нацизмом и фашизмом!

Поштовање радника је предуслов за напредак државе

"Социјалисти Србије увек ће се борити за слободу од сваке врсте дискриминације од стране послодаваца. Боримо се за једнакост и социјалну правду и солидарност са свим вредним радницима у Србији и њиховим породицама "- рекао је председник Градског одбора СПС-а у Новом Саду, Слободан Цветковић.

Интензивирана сарадња између руководства и чланства

Завршетком партијских избора 12. марта 2015. године и избором најужег руководства - председника, три потпредседника Градског одбора и секретара Извршног одбора Градског одбора Социјалистичке партије Србије Новог Сада, рад на терену је интензивиран.

Мр Слободан Цветковић уручио књижевну награду „Лаза Костић“ Салона књига Новосадског сајма

Генерални директор Новосадског сајма, мр Слободан Цветковић уручио је, овогодишњој лауреаткињи Весни Капор, књижевну награду „Лаза Костић“ за књигу прича „По сећању се хода као по месечини“.

Новосађанима за Васкрс

На Велику суботу, уочи најрадоснијег православног празника Васкрса, чланови Градске организације Социјалистичке партије Србије у Новом Саду, поделили су нашим суграђанима васкршња јаја. Сви активисти пуни позитивне енергије и расположени за акцију, обучени у црвене мајице са логом и поруком наше партије,шетали су са корпицама пуним црвених јаја и у потпуности успели да привуку пажњу већине пролазника.

Дружење са нашим суграђанкама

Поводом 8. марта, Дана жена, омладина Градскe организације Социјалистичке партије Србије у Новом Саду, организовала је акцију дељења промотивног материјала и дружења са суграђанима – случајним пролазницима, члановима и симпатизерима.

"Црвени марш"

Мирном шетњом, од просторија Градског одбора Социјалистичке партије Србије, кроз ужи центар града, Дунавску улицу и парк, све до зграде Покрајинског одбора, млади социјалисти Новог Сада проносили су поруку наше партије „Реч је о будућности!“

Акција поводом дана Месне заједнице

Привремени Месни одбор Социјалистичке партије Србије „Подбара“, организовао је 12. фебруара 2015. године, поводом дана Месне заједнице и славе Три Јерарха, акцију испред просторија Месне заједнице у Косовској 41.

Предавање на тему “Превенција дечјих болести у предшколском узрасту”

Чланице Форума жена Градске организације Социјалистичке партије Србије Новог Сада, наставиле су своје активности и током јануара! Овог пута, скренуле су пажњу јавности на важност превенције у очувању здравља деце.У том циљу, 22. јануара 2015. године, у просторијама Градског одбора, одржано је предавање на тему “Превенција дечјих болести у предшколском узрасту”.

"Мало срце пуно жеља"

Омладинци, активисти Социјалистичке партије Србије Градске организације Новог Сада, посетили су децу без родитељског старања, у Дечјем селу у Сремској Каменици. У акцији под називом „Мало срце пуно жеља“, млади социјалисти дружили су се и разговарали са штићеницима дома. Анимирали су их пригодним такмичарским играма и наравно, доделом симболичних награда победницима.

Прослава православне Нове године

Традиционално, Социјалистичка партија Србије организује прославу и дочек православне Нове године! Овог 13. јануара, окупило се више од 450 званица, у прелепом амбијенту ресторана “Вила Москва”, комплекса хотела “Стари кровови” у Ветернику. У присуству највишег руководства Покрајинске организације СПС-а, социјалисти Новог Сада, коалициони партнери и бројни пријатељи наше партије, уживали су у дружењу уз богату трпезу и добру, живу музику “Тик Так” бенда.

Новогодишњи коктел

Новосадски социјалисти обележили су успешан крај старе 2014. године организовањем новогодишњег коктела у атрактивном амбијенту новосадског клуба “Giardino”.

“Другови за сва времена”

Форум жена Градскe организације Социјалистичке партије Србије организовао је, пред новогодишње и божићне празнике, акцију посете најстаријим члановима наше партије. Уз симболичне поклоне и топлу другарску реч, пренели смо им срдачне поздраве свих наших другова и жељу да се поново видимо и следеће године.